Algemene voorwaarden

Prijzen
Prijzen op de website van Tapasbar La Cosina  zijn vaste prijzen en worden vermeld in Euro’s. De prijzen zijn inclusief BTW.

Betaling
Betaling van het verschuldigde bedrag dient te geschieden per iDEAL. Producten worden gedurende het bestelproces op de website 30 minuten voor de klant gereserveerd. Mocht Tapasbar la Cosina na 30 minuten geen betaling hebben ontvangen, dan vervalt automatisch de reservering. De bestelling is definitief als de betaling ontvangen is.

Annulering
Bestellingen kunnen tot uiterlijk 96 uur voor de leverdatum per e-mail geannuleerd worden door de klant. Het aankoopbedrag zal in dat geval de eerstvolgende werkweek geretourneerd worden.

Tapasbar La Cosina heeft het recht de bestelling te annuleren als de klant zich niet aan de algemene voorwaarden houdt of onjuiste contactgegevens heeft doorgegeven. In dit geval staat het Tapasbar La Cosina vrij toekomstige bestellingen te weigeren. Tapasbar La Cosina heeft het recht de bestelling te annuleren indien het product uitverkocht is of in het geval van onvoorziene omstandigheden.

Annuleringskosten
Bij annulering door de klant binnen 96 uur voor de leverdatum worden de kosten 100% in rekening gebracht.

Allergenen
De producten worden bereid in een keuken waar ook producten, zoals tarwe, eieren en noten verwerkt worden. Tapasbar La Cosina kan geen rekening houden met speciale dieetwensen of allergiën

Aansprakelijkheid
Tapasbar La Cosina is niet aansprakelijk voor schade toegebracht door verkeerd gebruik van de geleverde producten. Tapasbar La Cosina is niet aansprakelijk voor de schade toegebracht door onzorgvuldigheid van de klant. Tapasbar La Cosina is niet aansprakelijk voor een niet of uitgestelde levering door onvoorziene omstandigheden, zoals verkeersdrukte, slechte weersomstandigheden, ziekte of pech.

Disclaimer
De op de website getoonde informatie wordt door Tapasbar La Cosina met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Tapasbar La Cosina aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van de website. Tapasbar La Cosina aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Tapasbar La Cosina opgenomen informatie en prijzen. Aan foto’s op de website kunnen geen rechten worden ontleend.

Hoewel Tapasbar La Cosina alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Tapasbar La Cosina niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden. Verwijzingen naar sites die niet door Tapasbar La Cosina worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Tapasbar La Cosina uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Tapasbar La Cosina worden onderhouden wordt afgewezen.

Tapasbar La Cosina
Vingerhoekhof 8
3401 DX  IJSSELSTEIN
KvK 30186097
BTW NL 8120.00.778.B01
tapas@la-cosina.nl

IJsselstein, 14 december 2021